Our Studio

Designed by architecture studio Selle & Moye, Sandra Weil’s flagship store is defined by its use of vertically arranged timber slats that create a connected series of semi-permeable wall partitions. This lineal repetition allows customers to slowly discover different areas of clothing presented amid the store’s various layers.

Copper rails run inside the wooden walls, recessing the clothes between the slats and maximizing the store’s floor space. All reflective side table is complemented with cluster of copper tube lamps that hang from various points of the ceiling, evenly illuminating the entirety of the volume. Retail space: 60 sqm /540 sqft.

Opening: December 2014

Don't forget, our store has temporarily closed. Visit us at the studio or shop online our latest collection.

Stay tune to discover all about our new location.